Visie

In mijn ogen is tennis een onderdeel van het leven. Een belangrijk leerproces waarin iedereen een scholing krijgt waar hij of zij de rest van het leven veel profijt van zal ondervinden.

Ik heb als doelstelling uit iedere tennisspeler het maximale van zijn/haar tenniscarrière te halen. Door de modernste technieken en biomechanische principes toe te passen blijven wij vooroplopen. Stilstand is achteruitgang! De trainingen zijn afgestemd op de spelstijl en individuele behoefte van de spelers.

Naast het individuele aspect zijn er een aantal kernwoorden die als een rode draad door de opleiding van Mental Vision Tennis Academy lopen: discipline, harder dan anderen werken, passie en inzicht in eigen kunnen maar zeker niet te vergeten, plezier! Deze aspecten komen terug in iedere groeps- en privétraining. Als basis zijn de groepstrainingen met een erg hoge intensiteit . Omdat de werkethiek in deze trainingen zo hoog ligt en er meer aandacht is voor de fysieke uitvoering, adviseren wij naast de groepstrainingen ook een privétraining. De speerpunten worden in deze training gericht op het technische vlak, deze kunnen verder uitgediept worden en toegepast worden in de groepstraining.

Mental Vision Tennis Academy is een prestatieve tennisopleiding. Omdat er veel aandacht aan individuele begeleiding wordt besteed is het aantal trainingsplaatsen beperkt en voorbehouden aan diegene die het maximale uit zichzelf willen halen. Bij interesse maken wij daarvoor een afspraak voor een testtraining en een intakegesprek.