Samenwerking

Mental Vision Tennis Academy werkt samen met de volgende specialisten. De keuze om gebruik te maken staat de tennisspeler vrij.

 

Fysiotherapie:         

Jaap Mol

Jaap Mol is afgestudeerd aan de Hogeschool Thim van der Laan. De focus van Jaap richt zich op de topsporter, revalidatie van overbelastingsklachten en behandeling voor of na een operatie. Voor een nauwkeurige diagnose en optimaal behandelplan maakt Jaap gebruik van echografie, waarvoor hij in 2008 een deeltijdstudie volgde. Jaap is de fysiotherapeut voor de spelers van Mental Vision Tennis Academy

 

 

Krachttraining:

Mental-vision-tonleenders

Ton Leenders

Ton is sinds 1980 krachttrainer voor topsporters. Hij heeft zelf een topsport achtergrond in gewichtheffen en heeft de succesvolle vrije halter training in de sporthal geïntroduceerd bij een aantal sportbonden. Ton verzorgt de krachttraining op de trainingslocaties van Mental Vision Tennis Academy.

 

 

 

Voedingsleer:          Dylan Kiel

Dylan Kiel is afgestudeerd orthomoleculaire therapeut. Als voedingsspecialist verzorgt Dylan het voedingsprogramma´s voor de spelers van Mental Vision Tennis Academy. In combinatie met orthomoleculaire geneeskunde zorgt hij voor extra ondersteuning voor lichaam en geest zodat elke speler zich 110% kan inzetten en belasten.